Egyedi lámpák - Design lámpák ajándék világítástervezéssel!

világítástervezés

Hozd el nekünk otthonod alaprajzát!

világítás tervezése

Közösen kialakítjuk a Neked legmegfelelőbb világítást

világítástervezés

Megrendeljük és akár fel is szereljük lámpáidat!

egyedi kristálycsillár
design lámpa

Kérj időpontot stúdiónkba és válasszuk ki együtt katalógusainkból az otthonodhoz illő lámpákat

Katalógusaink választékából, segítünk megtalálni mindenkinek az otthonához, irodájához, vendéglátóegységéhez, projektjéhez illő stílust. Emellett egyedi gyártású kézzel készített kristály lámpáink, modern funkcionális led világításaink széles választéka is megtalálható és személyre szabottan alakítható.

Lámpák minden árkategóriában

- Alacsony árfekvéstől a luxusig

Főbb siker storyk - avagy kihívások megoldásai

Dunaújváros családi ház

Fénysávok

Világítástechnikai megoldásaink széles körű alkalmazásának egyik leglátványosabb elemei a beépített fénysávok, amelyek szabályozható fényerejükkel emelik a tér egyedi hangulatát. Ügyfelünk az általános fények mellett szerette volna otthonát olyan látványelemekkel gazdagítani, ami sajátos részletekkel és funkcióval egészíti ki a belső teret. Ezáltal az otthona olyan kreatív elemekkel gazdagodhatott, ami a fényjátékoknak köszönhetően lett különleges. Munkatársaink szakszerűen, falba süllyesztve építik be ezeket a fénysávokat, így a végeredmény egy tökéletes megoldása lesz az otthonnak.

Budapest családi ház

Világító tükrök

Egyedi formában és méretben gyártott tükreink sajátos fényükkel minden enteriőr szép kiegészítői lehetnek. Ezzel a tükörrel ügyfelünk natúr hangulatú, dekoratív falfelületét szerette volna feldobni, és valami olyan egyedi megoldást keresett, ami funkciójában és látványában is sajátos hangulatot tud teremteni. Világító tükreink akár fürdőszobában, akár a tér más helységeibe helyezve szép megoldásai lehetnek ennek a kiegészítő világítás megoldásnak.

Igen, hisz 1 db lámpa is befolyásolja az adott helyiség hangulatát. Segítünk árban, fényáramban, dizájnban a legmegfelelőbbet megtalálni a számodra.

Amennyiben a terméket nálunk vásárolod meg, úgy a szolgáltatás díjmentes. Ha az általunk kiadott konszignációt kéred csak, akkor projekt nagyságától függően díjat számolunk fel, amit ha később mégis nálunk vásárolsz, levonunk a termék árából.

Nem feltétlen. Ha van jó alaprajz, ahol a bútorterv szerepel, nem szükséges a helyszínre mennünk. A helyszínt akkor kell látnunk, ha a felszerelést is kéritek tőlünk.

Igen! Rendelkezünk hőkamerával, ami abban segít, hogy a menynezetben futó csöveket hűtés-fűtés esetén látjuk kamerán, és biztonsággal tudjuk szerelni a lámpákat.

Az igényeidhez igazítva válogatjuk ki a termékeket, az alacsony árkategóriától a luxusig megtalálható kb. 30.000 termék.

Mert mi teljesen személyre szabva válogatunk neked, hisz lehet hogy a nappalira valami mutatósabb lámpát szeretnél, viszont a mellékhelyiségekbe nem. Mivel minden árkategória megtalálható nálunk, tudunk segíteni, hogy ne vessz el a rengetegben.