Csapatunk minden tagja 10-20 éves múltra tekint vissza a lámpák világában.

Keszthelyi Tímea

Több, mint 10 éve foglalkozom lámpákkal, 4 éve egy önálló Bt. vezetőjeként kezdtem saját lábra állni.

 

Frülich Nóra

8 éve foglalkozok világításokkal. Lámpák betervezésével, átadásával, felszerelésével. Szeretem a megoldást keresni, nem pedig a kifogást.

Tarjányi Krisztián

Lassan 22 éves tapasztalattal és rutinnal erősítem a csapatot. Munkámban igyekszem a 110%-ot nyújtani, ami általában 150% lesz a végére

2020-ban ebből a fúzióból született meg Lumolight Design Kft. csapata, új szolgáltatásokkal, új tervekkel, új célokkal.

Több éves tapasztalattal a hátunk mögött mára már látjuk, hogy a lámpákra csak az építkezés vagy felújítás végén gondolnak, mint funkcionális eszközre. Nagyon örülünk, ha mégis már az elején kapcsolatba vagyunk akár a tervezővel, akár a megrendelővel.

Katalógusaink választékából, segítünk megtalálni mindenkinek az otthonához, irodájához, vendéglátóegységéhez, projektjéhez illő stílust. Emellett egyedi gyártású kézzel készített kristály lámpáink, modern funkcionális led világításaink széles választéka is megtalálható és személyre szabottan alakítható.

 

Nálunk nem csak lámpát talál, hanem megoldást is!

Akik szeretnek velünk dolgozni;

Erdélyi Krisztina
-
Vezető tervező
belsőépítészet és lakberendezés

Miért szeretek veletek együtt dolgozni? Mert az ügyfeleim maximális odafigyelést kapnak Tőletek. Mert Nálatok nincs lehetetlen feladat. Mert egyedit alkothatok amit profin kiviteleztek. Mert ha arra van szükség, szakmai segítséget is kapok a világítás tervezéshez. Egyszóval segítőkész, profi csapat vagytok, akikkel jó együtt alkotni.

Szabó Eszter
-
Enteriőrtervező

Hogy én miért szeretek velük dolgozni? Elsősorban, mert naprakészek, gyorsak, következetesek és a megbeszélteket minden esetben betartják. Bármikor lehet velük egyeztetni, akár munkaidőn kívül is. Ami pedig számomra a legfontosabb az a hozzáértésük és a rugalmasságuk.A legmeredekebb ötletet is készséggel meghallgatják és meg is valósítják!

Szatmári István
-
Lakberendezés, Belsőépítészeti Stúdió

Rendkívüli rugalmassággal, magas szaktudással és jó probléma megoldó képességgel megáldott csapat. Lámpákat csak és kizárólag rajtuk keresztül rendelünk!