Hogyan dolgozunk? CSAPATBAN!

Szeretünk már a kezdetektől jelen lenni, ugyanis ezzel rengeteg időt, pénzt és sok esetben az újra tervezést is megspórolhatjuk az ügyfeleinknek. Segítünk előre megtervezni, hogy a világítás praktikus, kényelmes és takarékos legyen a mindennapi használat során.

Egy személyes konzultációval kezdjük a közös munkát, mely során megismerjük a megrendelőnk elképzeléseit. Ezután már személyre szabott tanácsokat tudunk adni és össze tudjuk állítani a projekthez illő lámpacsomagot, akár több opcióban is. Az egyeztetés során minden olyan dologra felhívjuk a figyelmet, amit érdemes lehet átgondolni a véglegesítés előtt.

Igény esetén helyszíni egyeztetéssel is pontosíthatunk az ajánlaton, így biztosan megtaláljuk mindenki számára az ideális lámpacsomagot.

Kis lakások megoldásaival is forduljatok hozzánk bizalommal, hiszen az igazán nagy ötletek a kis helyeken érvényesülnek. De családi házak, kisebb-nagyobb üzlethelységek kapcsán is állunk rendelkezésre, ahol akár lakberendezővel, vagy belső építésszel egyeztetve és együttműködve alakítjuk ki a végleges képet.

Mi a lámpák átadása után sem engedjük el a megbízóink kezét. A megrendeléseknél csapatunk vállalja a lámpák felszerelését, a led rendszerek összeépítését és a beüzemelést. Akkor vonulunk csak le egy helyszínről, amikor minden lámpa a helyére került, megfelelően üzemel és meg is van tisztítva.

Nálunk nem csak lámpát találsz, hanem megoldást is!

Időt spórolunk neked, mert nem kell az üzleteket járnod, vagy éjszakákat tölteni webáruházak kínálatának böngészésével, vagy esetleg hetekig azzal küzdeni, miként érvényesíthető a későbbiek során egy garanciális hiba.

Kockázatmentessé tesszük a vásárlást, ugyanis nem a felszerelést követően derül ki, hogy ha nem elegendő a fény, vagy nem megfelelő a lámpa minősége. Ezeket mi előre leteszteljük és már a vásárlás alatt tudunk tanácsot adni, hogy mit érdemes választani és mi az ami kerülendő.

Pénzt spórolunk, mert mindent egy helyről tudsz beszerezni nálunk, ezzel az utánajárás költségeit és a rosszul megrendelt termékek plusz kiadásait is elfelejtheted.

Megspóroljuk az esetleges újra tervezéssel járó nehézségeket. Ha velünk dolgozol, nem az utolsó pillanatban fog kiderülni, ha 10 cm-rel arrébb kell vésni egy vezetéket, vagy kellene egy plusz fényerőszabályzó, esetleg vésni/ javítani/ újra festeni kell valahol, mert épp egy másik helyen lenne a megfelelő a világítótest.

Azt valljuk, ha mindenki jelen van egy munkafázisnál, akkor a csapatmunka eredményével a megrendelő mindig elégedett.

Mi egy csapat vagyunk, ahol a megrendelő,
vagyis Te vagy a legfontosabb!